SQ ENG

Epoka moderne e Sherbimit Bankar Dixhital zbulohet nga Intesa Sanpaolo

Gjatë verës së vitit 2019, Intesa Sanpaolo Bank Albania, prezantoi Shërbimin Bankar Dixhital, duke sjellë në tregun bankar shqiptar një nga aplikacionet më novatore të këtij shërbimi.
 
Aplikacioni është ngritur mbi një përvojë të pacen të klientit, duke pasuruar funksionet bazike të shërbimit bankar përmes celularit me një sërë mundësish të zhvilluara rishtas që përqendrohen në pagesat e menjëhershme, sigurinë dhe shërbime të tjera novatore krahas pagesës së faturave.
 
Intesa Digital Banking | Poster 70x100
 
Intesa Digital Banking | Multiple Posters
 
Fokusi i fushatës për këtë aplikacion u përqendrua në prezantimin e tij për audiencën shqiptare dhe shpjegimin e funksioneve të reja, përmes ilustrimit të tyre në jetën e përditshme.
 
Në përmbushje të këtij synimi, skuadra jonë krijoi një seri videosh që shpalosën konceptin e prakticitetit universal që këto funksione të reja nga Shërbimi Bankar Dixhital i Intesa, sjellin në jetën e përditshme. Përpjekja u përqendrua në pasqyrimin e realitetit dhe ndërveprimeve lokale, duke shtuar, apo ashtu, edhe nuanca humori.
 
 
 
Fushata përqafoi realitetin dixhital si kanalin kryesor të komunikimit, ndërsa OOH dhe BTL shërbyen si mbështetëse në nxitjen e vetëdijesimit dhe të përdorimit të aplikacionit.
 
Intesa Digital Banking | OOH
 
Intesa Digital Banking | OOH
 
Intesa Digital Banking | OOH