SQ ENG
 1. McCann agjencia me efektive ne Europe

  02.06.2017. | Tags: Effie Awards, McCann Worldgroup
  McCann agjencia me efektive ne Europe

  McCann Worldgroup Europe u shpall si rrjeti më efektiv i agjencive në rajon sipas indeksit të efektivitetit të Global Effie 2017, bazuar në rezultatet botërore të shpallura nga Effie Worldwide. Kjo është hera e dytë në tre vjet që rrjeti i agjencisë ka arritur të pozicionohet në vendin e parë në Europë.
  Për më tepër…

 2. Suela Shtylla, McCann Tirana: Ne ndihemi si nje hallke e rendesishme e rrjetit te madh te botes se reklamave

  Suela Shtylla, McCann Tirana: Ne ndihemi si nje hallke e rendesishme e rrjetit te madh te botes se reklamave

  McCann Tirana është pjesë e I&F McCann Grupa, duke e konsideruar veten "Shqiptarë të shek. 21" të cilët "kanë lënë kafen turke të gjyshërve të tyre në këmbim të espresove të shkurtra, duke ruajtur bisedat e tyre të gjalla e të gjata." MM foli me Drejtoreshën e McCann Tirana Suela Shtylla, rreth rolit brenda I&F McCann Grupa, ndryshimeve të botës së reklamave në Shqipëri krahasuar me vendet e tjera të rajonit si dhe tregun shqiptar.
  Për më tepër…

 3. Nje njeri me talent te gjithanshem dhe menaxheri me i suksesshem ne industrine rajonale te reklamave

  10.10.2014. | Tags: Srdjan Saper, I&F McCann Grupa
  Nje njeri me talent te gjithanshem dhe menaxheri me i suksesshem ne industrine rajonale te reklamave

  Srdjan Saper: E konsideroj çmimin e Arritjeve në Karrierë të UEPS si një çmim për performancën e mirë në këtë pjesë të parë të karrierës sime. Pjesa e dytë po luhet ende dhe do të shohim nëse do të ketë kohë shtesë apo penallti. Për sa kohë që dikush vazhdon të luajë kundër vetvetes, loja është ende e hapur.
  Për më tepër…