SQ ENG

McCann Tirana mbush 5 vjec

Në janar 2009, McCann Tirana nisi operacionet në tregun shqiptar me një ekip të vogël njerëzish por me një vizion ambicioz.
 
Sot, festojmë një moment kyç në historinë tonë: 5 vitet e parë që tregojmë të vërtetat e markave lokale dhe ndërkombëtare në Shqipëri!
 
Në një prej industrive më dinamike, kemi arritur të zhvillohemi së bashku me tregun lokal të shërbimeve marketing. Dhe tashmë, drejt përmbushjes së vizionit sonë ambicioz, arrijmë ende të ruajmë mprehtësinë falë një konstanteje: kreativit 5 vjeçar brenda secilit prej nesh.  
 
 
Na uroni "Gëzuar ditëlindjen!" në Facebook.
 
 
 
McCann Tirana është një agjenci me shërbime të plota marketing, pjesë e “I&F McCann Grupa”, një prej sistemeve lider të komunikimit në Europën Juglindore i cili i ofron klientëve ndërkombëtar, rajonal dhe lokal, shërbime strategjike dhe kreative moderne të cilat i përshtaten nevojave të tyre për ndërtimin e markës përmes gërshetimit të të gjithë kanaleve të komunikimit.