SQ ENG

Fondacioni Femijet Shqiptar rifreskon identitetin vizual

McCann Tirana ka punuar për të rifreskuar dhe ridizajnuar identitetin e Fondacionit Fëmijët Shqiptarë për të krijuar një pamje dhe atmosfere më të sofistikuar.

 

Agjencia krijoi identitetin e organizates, që përfshin konceptin dhe dizajnin e logos bashkë me aplikimet e saj.

 

FFSh është i pari fondacion i llojit të vet në Shqipëri dhe në rajon, i cili ka si qëllim mbështetjen dhe përmirësimin e gjendjes si të personit por edhe familjeve të prekura nga Autizmi duke ofruar qasje në informacion.