SQ ENG
  1. Nje njeri me talent te gjithanshem dhe menaxheri me i suksesshem ne industrine rajonale te reklamave

    10.10.2014. | Tags: Srdjan Saper, I&F McCann Grupa
    Nje njeri me talent te gjithanshem dhe menaxheri me i suksesshem ne industrine rajonale te reklamave

    Srdjan Saper: E konsideroj çmimin e Arritjeve në Karrierë të UEPS si një çmim për performancën e mirë në këtë pjesë të parë të karrierës sime. Pjesa e dytë po luhet ende dhe do të shohim nëse do të ketë kohë shtesë apo penallti. Për sa kohë që dikush vazhdon të luajë kundër vetvetes, loja është ende e hapur.
    Për më tepër…