SQ ENG
  1. Suela Shtylla, McCann Tirana: Ne ndihemi si nje hallke e rendesishme e rrjetit te madh te botes se reklamave

    Suela Shtylla, McCann Tirana: Ne ndihemi si nje hallke e rendesishme e rrjetit te madh te botes se reklamave

    McCann Tirana është pjesë e I&F Grupa, duke e konsideruar veten "Shqiptarë të shek. 21" të cilët "kanë lënë kafen turke të gjyshërve të tyre në këmbim të espresove të shkurtra, duke ruajtur bisedat e tyre të gjalla e të gjata." MM foli me Drejtoreshën e McCann Tirana Suela Shtylla, rreth rolit brenda I&F Grupa, ndryshimeve të botës së reklamave në Shqipëri krahasuar me vendet e tjera të rajonit si dhe tregun shqiptar.
    Për më tepër…