SQ ENG
 1. Bashkepunim riperterites me Tona Co

  28.12.2017. | Tags: Tona, TVC
  Bashkepunim riperterites me Tona Co

  Kompania Tona Co është një prej kompanive lokale të mirënjohura në industrinë e përpunimit të mishit. Me qendër në qytetin e Korçës, aktiviteti i Tona nis prej vitit 1992 dhe shtrihet në ditët e sotme në mbi 90% të territorrit të vendit dhe shpalos një gamë cilësore prej 80 produktesh.
  Për më tepër…

 2. Takimi i krijuesve me te mire Europiane

  Takimi i krijuesve me te mire Europiane

  Drejtorët kreativë më të mirë të agjencive McCann nga Europa Qendrore dhe Lindore u takuan në Beograd me qëllim shkëmbimin e eksperiencave të fushatave më të mira dhe më efektive, për të vijuar bashkëpunimin në krijimin e fushatave dhe për të aplikuar eksperiencat më të mira botërore në punët krijuese. Kjo është dhe një mundësi tjetër e agjencive McCann për të kontribuar në promovimin kreativitetit rajonal.
  Për më tepër…

 3. Coca-Cola Summer Festival, shfaqja vazhdon

  Coca-Cola Summer Festival, shfaqja vazhdon

  Për herë të parë, në Shqipëri, në datën 6 korrik u organizua në Sheshin Skënderbej, Coca-Cola Summer Festival, një event që mblodhi bashkë për publikun kryeqytetas disa nga këngëtarët shqiptarë më në zë të momentit. Për McCann Tirana, realizimi i këtij eventi madhështor tregoi edhe një herë shkallën e lartë të profesionalizmit, por edhe vlerat që agjencia përcjell prej vitesh në tregun shqiptar.
  Për më tepër…

 4. McCann agjencia me efektive ne Europe

  02.06.2017. | Tags: Effie Awards, McCann Worldgroup
  McCann agjencia me efektive ne Europe

  McCann Worldgroup Europe u shpall si rrjeti më efektiv i agjencive në rajon sipas indeksit të efektivitetit të Global Effie 2017, bazuar në rezultatet botërore të shpallura nga Effie Worldwide. Kjo është hera e dytë në tre vjet që rrjeti i agjencisë ka arritur të pozicionohet në vendin e parë në Europë.
  Për më tepër…