SQ ENG
  1. Bashkepunim riperterites me Tona Co

    28.12.2017. | Tags: Tona, TVC
    Bashkepunim riperterites me Tona Co

    Kompania Tona Co është një prej kompanive lokale të mirënjohura në industrinë e përpunimit të mishit. Me qendër në qytetin e Korçës, aktiviteti i Tona nis prej vitit 1992 dhe shtrihet në ditët e sotme në mbi 90% të territorrit të vendit dhe shpalos një gamë cilësore prej 80 produktesh.
    Për më tepër…