SQ ENG
 1. Bashkepunim riperterites me Tona Co

  28.12.2017. | Tags: Tona, TVC
  Bashkepunim riperterites me Tona Co

  Kompania Tona Co është një prej kompanive lokale të mirënjohura në industrinë e përpunimit të mishit. Me qendër në qytetin e Korçës, aktiviteti i Tona nis prej vitit 1992 dhe shtrihet në ditët e sotme në mbi 90% të territorrit të vendit dhe shpalos një gamë cilësore prej 80 produktesh.
  Për më tepër…

 2. Takimi i krijuesve me te mire Europiane

  Takimi i krijuesve me te mire Europiane

  Drejtorët kreativë më të mirë të agjencive McCann nga Europa Qendrore dhe Lindore u takuan në Beograd me qëllim shkëmbimin e eksperiencave të fushatave më të mira dhe më efektive, për të vijuar bashkëpunimin në krijimin e fushatave dhe për të aplikuar eksperiencat më të mira botërore në punët krijuese. Kjo është dhe një mundësi tjetër e agjencive McCann për të kontribuar në promovimin kreativitetit rajonal.
  Për më tepër…

 3. Coca-Cola Summer Festival, shfaqja vazhdon

  Coca-Cola Summer Festival, shfaqja vazhdon

  Për herë të parë, në Shqipëri, në datën 6 korrik u organizua në Sheshin Skënderbej, Coca-Cola Summer Festival, një event që mblodhi bashkë për publikun kryeqytetas disa nga këngëtarët shqiptarë më në zë të momentit. Për McCann Tirana, realizimi i këtij eventi madhështor tregoi edhe një herë shkallën e lartë të profesionalizmit, por edhe vlerat që agjencia përcjell prej vitesh në tregun shqiptar.
  Për më tepër…

 4. McCann agjencia me efektive ne Europe

  02.06.2017. | Tags: Effie Awards, McCann Worldgroup
  McCann agjencia me efektive ne Europe

  McCann Worldgroup Europe u shpall si rrjeti më efektiv i agjencive në rajon sipas indeksit të efektivitetit të Global Effie 2017, bazuar në rezultatet botërore të shpallura nga Effie Worldwide. Kjo është hera e dytë në tre vjet që rrjeti i agjencisë ka arritur të pozicionohet në vendin e parë në Europë.
  Për më tepër…

 5. Suela Shtylla, McCann Tirana: Ne ndihemi si nje hallke e rendesishme e rrjetit te madh te botes se reklamave

  Suela Shtylla, McCann Tirana: Ne ndihemi si nje hallke e rendesishme e rrjetit te madh te botes se reklamave

  McCann Tirana është pjesë e I&F Grupa, duke e konsideruar veten "Shqiptarë të shek. 21" të cilët "kanë lënë kafen turke të gjyshërve të tyre në këmbim të espresove të shkurtra, duke ruajtur bisedat e tyre të gjalla e të gjata." MM foli me Drejtoreshën e McCann Tirana Suela Shtylla, rreth rolit brenda I&F Grupa, ndryshimeve të botës së reklamave në Shqipëri krahasuar me vendet e tjera të rajonit si dhe tregun shqiptar.
  Për më tepër…

 6. Nje njeri me talent te gjithanshem dhe menaxheri me i suksesshem ne industrine rajonale te reklamave

  10.10.2014. | Tags: Srdjan Saper, I&F McCann Grupa
  Nje njeri me talent te gjithanshem dhe menaxheri me i suksesshem ne industrine rajonale te reklamave

  Srdjan Saper: E konsideroj çmimin e Arritjeve në Karrierë të UEPS si një çmim për performancën e mirë në këtë pjesë të parë të karrierës sime. Pjesa e dytë po luhet ende dhe do të shohim nëse do të ketë kohë shtesë apo penallti. Për sa kohë që dikush vazhdon të luajë kundër vetvetes, loja është ende e hapur.
  Për më tepër…